Dames schoenen die onmisbaar zijn in de tuin

Dames schoenen die onmisbaar zijn in de tuin

Ben jij een vrouw die houdt van tuinieren, maar ook prima kan genieten van de tuin? Maar ben je ook een vrouw die op feestjes in de tuin, wel graag mooi voor de dag wil komen? Die graag verschillende looks heeft op verschillende gelegenheden, zoals bijvoorbeeld op een tuinfeest of een barbecue? Op het gebied van damesschoenen valt er dit komende zomerseizoen veel te kiezen, ideaal als je wel van variatie houdt. Met welke schoenen ga jij straks in de zomer de tuin betreden? 

Licht en luchtig

De zomerperiode kenmerkt zich door hoge temperaturen, lekker veel zon en leuke buitenfeestjes. Bij zomerse gelegenheden horen natuurlijk wel specifieke schoenen, die lekker luchtig zijn. In de zomer, doe je er sowieso goed aan om lichte schoenen te dragen, waardoor deze niet zwaar aan gaan voelen als je een tijdje in de warmte loopt. Ook ideaal als erop wilt tuinieren!

Espadrilles

Heb je deze zomer een gaaf strandfeest op de planning staan? Of ben jij iemand die sowieso graag naar het strand gaat? Vind je het fijn om in het buitenland op vakantie te gaan en ga je dan het liefste voor een klassieke, zomerse look? Ga in deze gevallen zeker voor espadrilles! Dit zijn lage schoenen, die heerlijk licht en luchtig zijn. Bovendien zijn ze voorzien van een touwzool, die alles netjes bij elkaar houdt, wat deze schoen uniek in zijn soort maakt. In de zool zit rubber verwerkt, waardoor de schoen lekker stevig is, veel steun geeft en lang meegaat. 

Loafers en sandalen

Hou je wat meer van stijlvolle en klassieke schoenen in de zomer? Dan zijn loafers het ideale schoeisel voor je! Deze instappers hebben een zomerse look, waarbij de enkel te zien is, dit geeft meteen heerlijke verfrissing, handig als je er ook best wat meters op gaat maken. Doordat het een instapper is, is het ook de ideale schoen, als je graag schoenen bij je hebt als je net van het strand van afkomt. Ook zijn sandalen natuurlijk ideaal voor de zomerperiode. Sandalen zijn eigenlijk altijd goed, ze zijn heerlijk luchtig, maar gelijktijdig ook heel stijlvol. Overigens kun je online veel verschillende soorten sandalen vinden, van klassiek toch chic, van sportief tot uitbundig. Voor welke damesschoenen ga jij deze zomerperiode?