Ruim assortiment zonwering bij ZONZ Sunsails

Ruim assortiment zonwering bij ZONZ Sunsails

ZONZ is al meer dan tien jaar dé expert op het gebied van zonwering. ZONZ produceert innovatieve producten die aansluiten bij de wensen en behoeften van hun klanten. In de webshop heb je de mogelijkheid om een schaduwdoek samen te stellen naar eigen wens, zodat deze perfect past in jouw tuin of terras. 

De producten van ZONZ

Het bekendste product van ZONZ is het schaduwdoek. Dit is een polyester doek dat eenvoudig wordt bevestigd in de tuin, waarna deze het hele zomerseizoen buiten kan blijven hangen. Het doek beschermd tegen de schadelijke straling van de zon en creëert tegelijkertijd een beschutte plek in de tuin. Er is keuze uit een standaard of maatwerk schaduwdoek, zowel waterdicht als waterdoorlatend. 

Een ander veel verkocht product is het winddoek. Door het bevestigen van een winddoek, ontstaat er een plek waar je volledig uit de wind kunt zitten. Ideaal wanneer de zon zakt en het frisse windje meer voelbaar wordt. Door gebruik te maken van een winddoek, wordt de kracht van de zon extra voelbaar en de wind juist minder. Een winddoek is eenvoudig te bevestigen en kan verschillende seizoenen buiten blijven hangen. Ook in de wintermaanden, wanneer het namiddag zonnetje op z’n lekkerst is, kun je nog genieten van een wijntje in de tuin.

Een lamellen-harmonicadoek is een doek die open en dicht schuift over een katrolsysteem. Het voordeel van dit doek is dat je gemakkelijk kunt wisselen tussen zon en schaduw. Wanneer het te warm wordt in de zomer, schuif je het doek dicht en creëer je eenvoudig schaduw. Zit je liever in de zon? Dan schuif je het doek open. 

De service van ZONZ

De medewerkers van ZONZ zijn pas tevreden als hun klanten dat ook zijn. Ze denken graag mee over de ideale schaduwoplossing voor in jouw tuin. Wil je zien hoe een bepaalde kleur of doeksoort uitkomt in jouw tuin, voordat je het doek bestelt, bestel dan de gratis doeksamples via de webshop. Deze worden gratis bij jou thuis geleverd, zodat je alvast een beter beeld krijgt van jouw toekomstige bestelling. Via de website zijn tevens uitgebreide handleidingen te vinden over hoe je het doek eenvoudig kunt bevestigen.  

Ben je benieuwd naar het assortiment van ZONZ? Neem dan een kijkje op de website