Kunstkerstboom altijd mooi en net echt

Kunstkerstboom altijd mooi en net echt

Wil je extra genieten van de kerstperiode? De aanloop naar kerst betekent voor veel mensen dat ze veel werk moeten verzetten om het leuk te maken. Een kerstboom halen, deze optuigen en iedere dag naalden zuigen. Dat kan anders! Met een kunstkerstboom maak je het jezelf een stuk gemakkelijker; de boom is al in huis, opzetten duurt vijf minuten en je hoeft nooit meer naalden te zuigen. En kunstkerstbomen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden! Ideaal toch?

Sfeer en comfort

Doordat kunstkerstbomen zo echt lijken, maakt het eigenlijk niet meer uit of je een echte boom hebt staan of een kunstboom. De kerstsfeer is hetzelfde, maar jij hebt er een stuk minder werk aan. Want het opzetten van de kerstboom en het versieren ervan, dat hoef je nooit meer te doen. Je kunt namelijk ook kiezen voor een kunstkerstboom met verlichting, die al verlicht en versierd is. Dat betekent uit de doos halen, neerzetten, stekker in het stopcontact steken en genieten maar. Als je de schakelaar omzet, is het meteen kerst, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen!

Prima aankoop voor de toekomst

Een kunstkerstboom is een investering voor het leven. Reken maar eens uit wat je jaarlijks kwijt bent aan een echte kerstboom. Denk hierbij aan de aanschafprijs van de kerstboom zelf, maar ook aan de brandstof die je kwijt bent om de boom te halen en weer af te voeren. Bij het optuigen valt er vast weleens een kerstbal of een lichtsnoer op de grond. Ook deze vervangingskosten komen jaarlijks terug. Een kunstkerstboom is een eenmalige investering, die je al snel terugverdiend hebt. En dan wordt het pas echt leuk, want de kunstkerstboom gaat levenslang mee!

Duurzame keuze

Ben je iemand die bezig is met de toekomst van de aarde? Die graag zijn steentje bij wil dragen aan duurzaamheid, als dat binnen je mogelijkheden ligt? Met een kunstkerstboom kun jij dat steentje op een eenvoudige manier bijdragen. Er hoeft voor jou namelijk geen boom gekapt te worden, deze boom hoeft ook niet vervoerd te worden naar diverse plekken en na de kerst hoeft jouw boom niet afgevoerd te worden. Kies je voor een kunstkerstboom, dan kies je voor duurzaamheid.