Hoe kan je gemakkelijk ophoogzand bestellen?

Hoe kan je gemakkelijk ophoogzand bestellen?

In je tuin wil je soms iets anders. Soms heb je te maken met verzakkingen. Dan heb je ophoogzand nodig. Met ophoogzand kun je je tuin egaliseren of kun je veranderingen maken in de hoogtes van je tuin. Het dient als basis. Ophoogzand kun je eenvoudig online bestellen. Bijvoorbeeld bij Tuinbags. Tuinbags levert ophoogzand over het algemeen binnen 5 werkdagen. Je kunt hier ophoogzand bestellen in de vorm van zakken of het laten storten. Kies je voor de big bags, dus de variant waarbij je zakken ophoogzand bestelt, dan heb je twee opties. Gestort ophoogzand wordt enkel in de regio Utrecht geleverd. Ben je benieuwd naar de verschillende opties als het gaat om big bags om jouw verzakking te verhelpen? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je namelijk meer over de verschillende voor-en nadelen van de twee verschillende opties.

Big bags ophoogzand

Bij bedrijven zoals Tuinbags zijn er dus twee varianten ophoogzand in zakken verkrijgbaar. Het gaat natuurlijk om twee verschillende volumes. De kleinere variant heeft een volume van een halve kubieke meter aan ophoogzand. De grotere big bag heeft een volume van één kubieke meter ophoogzand. Wat je ook bestelt, de levering is gratis. Je betaalt enkel voor het ophoogzand. Als je drie zakken of meer bestelt, krijg je ook nog volumekorting. Het kan dus zijn dat je goedkoper uit bent met drie zakken van een halve kubieke meter dan met twee zakken van één kubieke meter. Handig als je precies 1,5 kubieke meter ophoogzand nodig hebt. 

Laten storten in de tuin

Wanneer je 3 kubieke meter ophoogzand nodig hebt of meer, wordt aangeraden dit te laten storten. Dit levert over het algemeen een mooie resultaat. Dat is voor beide partijen prettiger dan werken met grote zandzakken. Je kunt je vast voorstellen dat een zak met een kubieke meter zand een flinke zak is. Daarom is het direct storten gemakkelijker. Dit wordt alleen in regio Utrecht gedaan. Val je buiten de regio en wil je toch meer dan 3 kubieke meter ophoogzand laten storten? Dan kun je natuurlijk contact opnemen. Er valt bij dit soort bedrijven vaak iets te regelen voor je ophoogzand laten storten.