Dakdekker

Dakdekker

Dakdekker nodig? Een expert van Plat Dak Specialist kan u van begin tot eind bij staan met uw nieuwe dak! Wij zijn een landelijk bedrijf en hebben altijd wel een dakdekker bij u in de regio actief! Wanneer u ons inschakelt kunt u rekenen op goede en betrouwbare service. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten en komen altijd geheel vrijblijvend langs voor een dak inspectie. Wij maken altijd duidelijke foto's en video's zodat we de situatie goed in kaart

Dakdekker kosten

Wat zijn de kosten van een dakdekker? Dat verschilt enorm per dak. Wij hebben voor elk type dak vaste (vierkante) meter prijzen. Tijdens onze gratis dakinspectie kunnen wij zo goed als volledig het werk inschatten en kunnen we door onze vaste meter prijzen het complete dak uitrekenen. Hiervan ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord dan kunnen we meestal binnen 1 tot 3 dagen de klus bij u klaren!

Last van een daklekkage? Schakel een dakdekker in!

Wanneer u last heeft van een daklekkage, dan zijn onze dak specialisten altijd binnen enkele uurtjes bij u op locatie! Hierbij maken we duidelijke foto's en video's van de oorzaak waardoor u zelf ook heel gemakkelijk de oorzaak kunt zien. Uiteraard maken we hierbij een vrijblijvende offerte om de daklekkage vakkundig te herstellen. Gemiddeld 80% van de aanvragen kunnen nog goed hersteld worden zonder dat hierbij het hele dak vernieuwd hoeft te worden!

Ruim 30+ jaar ervaring en krijg tot wel 15 jaar garantie op uw dak!

Wanneer de vakmannen van plat dak specialist uw dak compleet hebben moeten vervangen dan ontvangt u tot wel 15 jaar garantie op uw dak! Geheel afhankelijk van het type materiaal en dakbedekking dat er is gebruikt op uw dak. Al onze medewerkers beschikken over ruime werk ervaring, VCA diploma's en kunnen gegarandeerd de klus bij u klaren. Hulp nodig aan uw dak? Twijfel dan niet om even contact op te nemen via info@platdakspecialist.nl

Gratis inspectie inclusief een offerte

U heeft binnen 1 minuut kosteloos een gratis offerte aangevraagd via onze email. Wij nemen altijd binnen enkele uurtjes contact met u op om een afspraak in te plannen.