Agenda

/ mei /

mei

Open Podium (mei)

Open Podium (mei) wo 3 mei 2017

Open Podium

Het open podium van woensdag 3 mei gaat helaas niet door.
Dat spijt ons enorm maar ook artiesten nemen wel eens een weekje vrij en deze week bleek een hele populaire.  Een mooi moment om inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen.

JeBo Variatieshow

JeBo Variatieshow zo 7 mei 2017

Jeroen -supermanJeroen, bekend als Anton uit de kinderserie X-mix verzorgt dit spektakel.
In deze show van 30 tot 45 minuten wisselen zang, dans, goochelen en jongleren elkaar razendsnel af.
Een feest voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.
Een superknaller!

Garden Jazz Quintet

Garden Jazz Quintet zo 7 mei 2017

Clement KeyzerHet Garden Jazz Quintet is een gelegenheidsformatie, samengesteld door drummer Clement Keyzer. Hij heeft in de loop van zijn muzikale carrière met veel verschillende musici gewerkt en heeft voor deze gelegenheid zijn favorieten om zich heen verzameld. 

Robert Jan Stips - RJSolo

Robert Jan Stips - RJSolo za 13 mei 2017

Robert _Jan _StipsRobert Jan Stips' muzikale dagboek van de zestiger jaren tot-en-met-nu. Zijn gevoel voor humor loopt, naast zijn nooit aflatend enthousiasme, steevast als 'n rode draad door de hele avond heen. Een bijzondere avond waarin de tijd letterlijk en figuurlijk voorbij vliegt! Robert Jan Stips is een van de leden van de groep The Nits.

Tango Xtremo en Joris Lutz - Vaudeville

Tango Extremo en Joris Lutz - Vaudeville za 20 mei 2017

Joris Lutz _foto Walter Kallenbach (Large)

Tango Extremo brengt met Vaudeville in hun achtste voorstelling een muzikale ode aan de kracht van de mens om zich staande te houden, om door te leven, ook zal zijn we 'just a gigolo'. Joris Lutz speelt Johan, die voor het eerst voet zet in Club Vaudeville en in een voor hem totaal onbekende wereld terecht komt. 

Breaking News

Het staat een beetje verwarrend in de Leusder Krant, maar Denise Jannah komt op 22/4 en Robert Jan Stips op 13/5 in De Tuin

Vrijwilliger Kindertuin

Direct bestellen

Klik hier