Wat zijn de voordelen van een buitentafel op maat?

Wat zijn de voordelen van een buitentafel op maat?

Kun je maar niet slagen in de winkel voor een buitentafel? Omdat de tafels die je bij je zoektocht tegen bent gekomen steeds niet voldoen aan je eisen? Als je kiest voor een buitentafel op maat, bepaal je helemaal zelf hoe deze eruit komt te zien! Weleens overwogen om een buitentafel te laten maken? Wij hebben de voordelen hiervan, voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

Bepaal zelf de afmetingen

Weet je al precies waar je de buitentafel wilt gaan plaatsen in je tuin? Bijvoorbeeld in dat knusse hoekje achterin je tuin, waar je nog tot laat in de zon kunt zitten? Of liever midden op je grasveld, zodat je vanaf je nieuwe tuintafel een goed beeld hebt over je tuin? Als je een tuintafel laat maken, bepaal je zelf de afmetingen, dus jouw buitentafel past straks altijd! Ideaal als je een kleine tuin hebt, of een balkon, dan is het wel zo fijn als je zeker weet dat jouw droomtafel straks de juiste afmetingen heeft. Wil je juist een grote buitentafel, waar je met gemak met tien mensen er omheen kunt eten en borrelen? Ook dat is mogelijk als je kiest voor een buitentafel op maat. Waar ga jij voor?

Passend bij je interieur

Heb je een landelijke tuinstijl? Of juist meer een romantische? Heb je gekozen voor een minimalistische tuinstijl? Wat je tuinstijl ook is, met een buitentafel op maat bepaal jij waar deze tafel aan moet voldoen. Denk hierbij aan het materiaal (bijvoorbeeld de houtsoort) die hiervoor gebruikt moet worden, maar ook bijvoorbeeld de kleur. Misschien wil je wel gaan voor een tuintafel die juist een zo natuurlijk mogelijke uitstraling heeft, deze tafel past bijvoorbeeld prima bij een landelijke tuinstijl.

Unieke tafel

Een buitentafel laten maken, betekent dat je kunt rekenen op een unieke tafel. Jij bepaalt immers zelf de afmetingen, het materiaal en hoe deze tafel eruit moet zien. Gegarandeerd dat je jouw tafel nergens ter wereld nog een keer tegen zult komen. Hiermee zorg je voor een stuk originaliteit in je tuin, die vrienden en familie zeker zullen waarderen. Dat wordt straks puur genieten van je buitentafel op maat!