Hordeur voor schuifpui is optimaal genieten van de zomer

Hordeur voor schuifpui is optimaal genieten van de zomer

Een schuifpui is natuurlijk een feest om te hebben in je huis. Het uitzicht is fraai en je krijgt er bovendien veel meer frisse lucht mee binnen. Nadeel is echter dat er ook insecten en pollen mee naar binnen kunnen waaien met deze frisse lucht. Dat kun je voorkomen door een hordeur te plaatsen voor je schuifpui. De ideale oplossing om optimaal te kunnen genieten van je schuifpui!

Insectenvrij genieten van de zomer

Een hordeur voor je schuifpui betekent dat er geen insect meer binnen kan komen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je bij het avondeten nooit meer last zult hebben van vliegen. Ook kun je hierdoor ’s nachts heerlijk rustig slapen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor steekvliegen. Ben je bang voor wespen? Voor veel mensen zijn wespen de reden waarom ze in de zomer nooit een raam of deur open durven zetten. Met een hordeur kun je juist wel blijven genieten van deze frisse lucht, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er ook nog maar één wesp binnen kan komen. Een insectenvrij huis en dat de hele zomer lang, heerlijk toch?

Pollenvrij huis

Als de lente begint, is dat voor veel mensen een kwelling. Want juist in lente, zweven er nogal wat pollen in de lucht. Deze pollen zorgen ervoor dat mensen die hier allergisch voor zijn, hier flink last van kunnen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die last hebben van hooikoorts. Een hordeur voor je schuifpui biedt hiervoor uitkomst. Hier komen deze pollen namelijk niet doorheen, waardoor mensen met een allergie, hier niet meer bang voor hoeven te zijn. Klachtenvrij genieten van de lente, het is mogelijk met een hordeur!

Eenvoudig te plaatsen

Een hordeur is eenvoudig te plaatsen, zoals te zien is in dit filmpje. Je hoeft echt geen handige doe-het-zelver te zijn om een hordeur te plaatsen voor je schuifpui. Ook als je deze aan het einde van het zomerseizoen wilt demonteren, is dit een fluitje van een cent. Een hordeur voor je schuifpui biedt veel voordelen; je krijgt veel frisse lucht in huis, maar insecten en pollen komen er niet in. Bijkomend voordeel van een hordeur is dat je kunt blijven genieten van je schuifpui. De lichtinval en het uitzicht blijven namelijk precies hetzelfde. Dat wordt een heerlijke zomer!