Eddy Zoëy – Reis door de Nederlandse popmuziek

28 april

Tijd:20:00
Toegang:€17,50

Hierbij moeten wij u helaas melden dat Eddy Zoey is geveld door een zware slijmbeursontsteking. Optreden en gitaarspelen is op dit moment voor hem onmogelijk. Hierdoor ziet Eddy zich genoodzaakt om het optreden voor 28 april a.s. af te gelasten. Het is niet te zeggen op welke termijn hij weer beter zal zijn.

Eddy Zoëy neemt je mee op reis, door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Samen met zijn formidabele band, laat Eddy alle iconische Nederlandstalige liedjes horen die inhoudelijk staan voor exact die tijd.
'Van Boudewijn de Groot tot Lil'Kleine', een avond van jeugdsentiment en op zijn minst mee-neuriën (hoogstwaarschijnlijk hard meezingen), want deze show is een groot feest van herkenning!

Eddy vertelt gepassioneerd.
De Nederlandse taal in de popmuziek, er is veel over te doen; sommigen haten het, anderen wíllen niet anders. De reden? Muziek in je moerstaal komt harder binnen en dat kan enorm confronterend zijn. Wanneer een lied in 't Nederlands wordt gezongen, kun je niet om de inhoud heen.
Eddy gaat in op de inhoud en tijdsgeest van alle liedjes die ze spelen. Niet alleen onze muziek verandert (orkest, rock-'n-roll, rock, disco, punk, dance), maar net zo duidelijk ook de thema's en ons taalgebruik.
Laat je meenemen, op een pracht-trip door de tijd van het Nederlandstalige lied, met o.a.: Doe Maar, Frank Boeijen Groep, Acda & de Munnik, Bløf, Het Goede Doel, André Hazes, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ramses Shaffy, De Dijk, The Scene, De Jeugd Van Tegenwoordig, Nielson, Van Dik Hout, Boudewijn de Groot, Peter Koelewijn, Ronnie Flex. Alles komt voorbij, in deze supermix van het beste wat Nederland te bieden heeft gehad én nog te bieden heeft!

Foto - Laura Marijn

 

Breaking News

Foto's Kunstcafé maart
Cabaret
Vrouw Holland
zaterdag 14 april 20:00 uur

Direct bestellen

Klik hier