Literair - Yvonne Keuls & Pax Gritter - Familiegedoe

25 november

Tijd:15:30
Toegang:€ 15,00

In samenwerking met Bibliotheek Eemland

Yvonne Keuls is al meer dan een halve eeuw een veel gelezen en veel geprezen schrijfster. Zij schrijft met warmte, humor en realiteitszin en weet met haar persoonlijk getinte en ontwapenende werk een groot publiek aan zich te binden. Veel van haar boeken werden bekroond en zijn uitgegroeid tot klassiekers van de Nederlandse literatuur. Yvonne Keuls vertelt zoals allen zij dat kan, menselijk, warm en met een flinke dosis humor. Een ode aan de vertelkunst!

Yvonne Keuls weet haar schrijverschap met haar stem een extra dimensie te geven. Ze is een ras vertelster en neemt haar publiek mee op reis door haar leven en haar werk. En passant stelt ze ook haar familie, vrienden en huisdieren aan u voor en dat kan leiden tot hilarische momenten, vandaar de nogal uitdagende titel van het programma: FAMILIEGEDOE.

Yvonne's lichtvoetige en humoristische observaties worden muzikaal omlijst door Pax Gritter (gitaar en zang), die voor dit programma gekozen heeft voor Franse, Italiaanse, Engelse en Sefardische volksliedjes.
Het duo Keuls en Gritter staat garant voor een heerlijke en vrolijke voorstelling. Op 14 maart 2018 ontving Yvonne Keuls de Littéraire Witte Prijs 2018 voor haar gehele oeuvre in Sociëteit De Witte te 's-Gravenhage.

Foto - Conny Wittekoek

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 19 en di 20 november 20:00 uur
Nederlandse film - Tulipani

Error parsing XSLT file: \xslt\RenderWidget.xslt