De gestampte meisjes - Ballen 2.0

6 april

Tijd:20:00
Toegang:€ 17,50

De Gestampte Meisjes (Esmée van Liere, Ymke van Hoof en Therena van der Pluijm) kunnen maar niet genoeg krijgen van Ballen. Met 'Ballen' hebben ze eerst de Delft Fringe prijs gewonnen en daarna de halve finale van Cameretten bereikt. En nu gaan ze avondvullend! Nog meer Ballen dus, 'Ballen 2.0'. De Gestampte Meisjes vinden dat het tijd is om de man weer op een voetstuk te zetten.

De klassieke rolverdeling is verdwenen doordat vrouwen denken dat ze alles zelf (moeten) kunnen, en de man hierdoor minder nodig hebben. Met als gevolg: de onzekere man.
Als #metoo aan de orde van de dag is en je bij alles wat je zegt bang moet zijn dat je aan het 'mansplainen' bent, dan kan je als man niet anders dan op je tenen lopen.
Maar De Gestampte Meisjes hebben de mannen wél nodig.
BALL'Ballen 2.0' is een onderzoek naar wat mannen nu eigenlijk willen, naar wat vrouwen van mannen willen en naar wat we nu het liefste van elkaar willen. En willen De Gestampte Meisjes allemaal eigenlijk wel hetzelfde?  
'Ballen 2.0' is een energieke, humoristische voorstelling waarin wordt geschuurd, gewerkt, geleden en gework-out, maar die ook onze kwetsbare en eerlijke kant laat zien.

Foto - Eva Beeftink

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Decokay Van Slooten

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 18 en di 19 maart 20:00 uur
Film - Vele hemels boven de zevende

Direct bestellen

Klik hier