Kaarten

Kaartverkoop
Kaarten kunt u kopen of aan het loket, via deze website of vanaf een half uur voor de voorstelling (mits niet uitverkocht). 

Via de site
Koopt u via de site dan doet u dit met behulp van ons ticketsysteem ActiveTickets. U moet zich éénmalig registreren, daarna kunt u steeds inloggen met uw emailadres en een door uzelf (bij de registratie) gekozen wachtwoord. Kopen via de site heeft de volgende voordelen:

  • na de aankoop via de site kunt u uw toegangskaart(en) direct thuis afdrukken;
  • u hoeft voor de voorstelling niet in de rij bij het loket;
  • het voorkomt teleurstellingen wanneer u naar het theater komt en de voorstelling is uitverkocht;
  • u betaalt veilig met iDEAL (internetbankieren)

Via het loket
De openingstijden van ons loket zijn do, vr en za van 11:00 - 15:00 uur en vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling (mits niet uitverkocht).
Kiest u er voor aan het loket te kopen, dan heeft betalen per pin heeft onze voorkeur.

Adres: De Smidse 1b, 3131 NT, Leusden. 

Reserveren is niet mogelijk
Het is (ook telefonisch) niet mogelijk kaarten te reserveren. In ons theater hanteren wij 'vrije zit'. U kunt dus op de avond zelf bepalen waar u in de zaal gaat zitten. Komt u met meerderen en wilt u naast elkaar zitten, kom dan tijdig naar het theater. De zaal is open vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. 

Vragen
Mocht u vragen hebben mail dan naar info@detuininleusden.nl.

Tuinvriend
Behoort u tot de grote schare belangstellenden van theater De Tuin, dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor u. U kunt de culturele intenties van het theater ondersteunen door Tuinvriend te worden.
Lees hier meer over de aantrekkelijke voordelen. 

Tuinabonnement
Er bestaat ook de mogelijkheid om een tuinabonnement te nemen. Dan krijgt u 10% korting op maximaal 5 voorstellingen (Geldt niet voor theaterdiners en benefietvoorstellingen).
Indien u online kaarten besteld ziet u dat deze korting vanaf de 5de voorstelling automatich plaats vindt.
Het inschrijfformulier treft u hier aan (pdf)
 

Cadeaubonnen
Voor familie, vrienden, jubilea of andere feestjes zijn er cadeaubonnen.
Deze zijn aan de kassa verkrijgbaar, maar u kunt ze ook online bestellen door op het bedrag van de gewenst cadeaubon te klikken.

€7,-         €10,-              €15,-     
Ook is het mogelijk een cadeaubon voor een specifieke voorstelling te krijgen die in een mooie groene tuinenveloppe kan worden gegeven aan de relatie, familie of vrienden. Deze theater cadeaubonnen kunnen alleen exclusief in theater De Tuin worden besteed.

 

 

Breaking News

Film - Truman
ma 19 & di 20 febr.

14 feb. Valentijnsconcert