Vuile Huichelaar - Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren 2

7 december

Tijd:20:00
Toegang:€ 19,50

Deze voorstelling is uitverkocht

Paulette en Saskia hebben dé oplossing! Kom met ma en schoonzus, buurvrouw en vriendin of collega lekker de feestdagen inzingen met 'Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren!' Dan is de basis gelegd voor een ontspannen decembermaand!
Wegens succes nog éénmaal te zien in de Nederlandse theaters!

December is een bijzondere maand. Beginnend met Sinterklaas en alle discussies eromheen, daarna kerst met zijn eigen verwachtingen, gevolgd door oud en nieuw met de voornemens. Het is een tijd van geld uitgeven, boodschappen doen, agenda's bijhouden en... er wordt ineens enorm veel van je verwacht. Mooie outfits, ingewikkelde gerechten, opgelegde gezelligheid, wie draait er op voor het diner met de (schoon)familie... en roep nog maar wat van die problemen. Eén van de vragen die typerend zijn voor kerst is: wat doen we met ma?! Kom naar een vrolijke meezing-kerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes, aangevoerd door de dames van Vuile Huichelaar.

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u om 18.00 uur voor € 16,50 (inclusief amuse, hoofdgerecht en koffie, exclusief drankjes) een THEATERDINER nuttigen bij Brasserie Eat & Meet, 't Erf 14 te Leusden, vlak bij het theater! Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met een toegangskaartje voor de betreffende voorstelling. Tickets voor zowel het theaterdiner als de voorstelling zijn online verkrijgbaar via www.detuininleusden of aan de kassa van Theater De Tuin, de Smidse 1b te Leusden.

Foto - Geert Gratema


Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 21 en di 22 jan 20:00 uur
Film - Three billboards outside Ebbing, Missouri
Richt je bericht aan de politie via een reclamebord

Direct bestellen

Klik hier