Van Ligten & Van der Poel - Forever 27

25 januari

Tijd:20:00
Toegang:€ 17,50

De muzikanten van de 27 club inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+) die er voor gekozen hebben een programma samen te stellen met songs van club 27 en daarmee het theater in te gaan. Zowel de verhalen achter de muzikanten als hun muziek zijn geweldige bouwstenen voor een inspirerend theaterconcert.

Erwin en Beatrice interpreteren de songs op een eigen manier, waarbij het karakter en de herkenbaarheid van het stuk bewaard blijft, maar de muziek een extra dimensie krijgt door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem van Beatrice.
Door de intieme ambiance, de verhalen die verteld worden en het prachtige subtiele gitaarspel en de soulvolle zang is 'Forever 27' een blijvende herinnering en hommage aan de fantastische musici die te vroeg afscheid namen en daarmee altijd jong blijven!

De 27 club, Forever 27 is de benaming voor een groep van legendarische muzikanten als Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison en Amy Winehouse e.a. die overleden op 27-jarige leeftijd. In de regel zijn de leden van de Club van 27 invloedrijke musici met een levensstijl gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik.

Foto - Suus Suiker

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 21 en di 22 jan 20:00 uur
Film - Three billboards outside Ebbing, Missouri
Richt je bericht aan de politie via een reclamebord

Direct bestellen

Klik hier