Valentijnsconcert 'Passie', opera meets singer song

14 februari

Tijd:20:00
Toegang:€ 20,-

Voor wat betreft de muziek wordt het een ontmoeting tussen opera en singer-song, allemaal in een speciaal Valentijns jasje gestoken. Twee totaal verschillende muziekgenres komen bij elkaar en versterken elkaar.
Er gebeurt iets. Vurige, Zuid-Amerikaanse passie wordt ingebracht door dichter/zanger Juan Carlos Salvia en Fabrizio Quissanga op gitaar.
Voor het klassieke gedeelte tekenen operazanger (bas-bariton) Coert van den Berg en pianist Frits Kroese. Hoe deze verschillende disciplines gemixt worden, blijft voor de bezoekers een verrassing, maar wel een heel aangename! Het muzikale gedeelte bestaat uit vijf optredens. Na elk optreden kunt u heerlijk genieten van alle bijzondere culinaire hapjes.

Dus, wilt u iets verrassends doen op Valentijnsdag, trakteer dan uzelf en uw geliefde op een onvergetelijke avond in Theater De Tuin! Ook alleen bent u uiteraard van harte welkom. Het wordt een avond van verbinding en elkaar ontmoeten. Vanwege het speciale karakter van deze avond, staat het maximum aantal bezoekers op 60. Dus boek snel! De prosecco en de culinaire hapjes zijn bij de prijs inbegrepen! Andere drankjes zijn voor eigen rekening. 

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Muziek

Andermans Veren - Er mag zovéel niet

Zaterdag 20 januari

Direct bestellen

Klik hier