Tim Knol - Lost and found 2

13 april

Tijd:20:00
Toegang:€ 17,50

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol.
De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Begin 2018 verschijnt zijn vierde plaat Cut the Wire. Voorjaar 2019 is hij te zien in een nieuw theaterconcert Lost & Found 2, waarin hij veel werk van de nieuwe cd, maar ook een aantal mooie covers speelt, waarover hij ook deze keer prachtige verhalen vertelt.

De Volkskrant schreef over deze CD: '…frisheid in de wiegende, elegante melodieën die Knol zo mooi kan schrijven én met zijn heldere stem zo mooi kan inkleuren…Gewoon mooie muziek maken, dat is nu het devies, maar hij doet hier meer dan dat' en volgens Rockzine laat het album horen dat er anno 2018 nog echt muziek gemaakt kan worden'. Het prachtige Cut the Wire staat vol liedjes om bij op adem te komen en je aan de warmen. Tim laat met dit album een andere kant van zichzelf zien.

Foto - Paul Bergen

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 18 en di 19 maart 20:00 uur
Film - Vele hemels boven de zevende

Direct bestellen

Klik hier