The Preacher man - Blue

23 november

Tijd:20:00
Toegang:€ 20,00

De drie gerenommeerde muzikanten Rob Monstert (hammond B3), Efraïm Trujillo (saxofoon) en Chris Strik (drums) vormen samen The Preacher Men en delen de liefde voor de klassieke sax, drums en hammond trio's uit de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. Ieder voor zich hebben ze hun sporen in het binnen- en buitenland verdiend.

Gruizig diep groovend Hammond Orgel, scheurende en piepende saxofoonkreten, back beats waarbij stilzitten praktisch onmogelijk is.
In het najaar van 2018 verschijnt hun tweede CD getiteld 'Blue'. Blue staat voor een muziekstijl (de blues) en een gemoedstoestand (feeling blue). Tijdens de gelijknamige voorstelling worden muzikale verhalen verteld die je mee terugnemen naar de tijd van Blue Note en Verve, de tijd van helden als Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Lou Donaldsen en Stanley Turrentine. De tijd van rokerige jazzclubs in Chicago en New York. Maar ook de persoonlijke verhalen van The Preacher Men komen aan bod. Want deze verhalen, met ups en downs, vormen nog altijd de inspiratie voor hun jazz, gospel en blues muziek.

Foto - Ferry Knijn

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Appel -Eelman

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 19 en di 20 november 20:00 uur
Nederlandse film - Tulipani

Error parsing XSLT file: \xslt\RenderWidget.xslt