Thérèse Steinmetz & Philippe Elan - Amsterdam-Parijs

23 maart

Tijd:20:00
Toegang:€ 20,-

Het programma Amsterdam-Parijs kan het best worden omschreven als een 'dialogue musical', het zijn vaak oorspronkelijke sololiedjes die zijn omgevormd tot duetten en dialogen. In veel gevallen zijn zulke liedjes aardig verbouwd en soms van een andere toonsoort voorzien om de dialoog mogelijk te maken.  Een liefdevol en uitgebalanceerd programma, gemaakt door twee prachtige mensen.

Philippe Élan verwisselde in 1986 Frankrijk voor Nederland nadat hij het concours de la Chanson - Alliance Française had gewonnen. Élan trad in de afgelopen jaren op met artiesten als Cor Bakker, Louis van Dijk, Liesbeth List en Laura Fygi.
Recenter is zijn samenwerking met zijn vaste begeleider Reijer Zwart. In het programma Amsterdam-Parijs deelt hij het podium met niemand minder dan Thérèse Steinmetz.

Steinmetz vertrok 18 jaar geleden naar Frankrijk na een veelzijdige carrière en begon in Cannes te schilderen. Nu is deze 'grande dame' terug alsof ze nooit is weggeweest. Eind 2016 zag de CD onder 'Amsterdam-Parijs' het licht. De pers was lovend over het album en over de kracht van de samenzang van de 'chanteur' en de 'chanteuse. ' Beiden hebben een hekel aan het woord 'chansonnier.'

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Za 23 maart 20:00 uur
Thérèse Steinmetz & Philippe Elan - Amsterdam-Parijs

Direct bestellen

Klik hier