Ruben Hein - Boventoon

22 maart

Tijd:20:00
Toegang:€ 20,-

Try-Out
Zanger, pianist en songwriter Ruben Hein staat bekend om zijn warme stemgeluid en doorvoelde pianospel. Het grote publiek kan hem onder andere kennen van zijn deelname aan tv-programma's als 'Linda's Zomerweek' en als winnaar van 'Wie is de Mol?'.

Zijn laatste plaat 'Groundwork Rising' is zijn meest persoonlijke werk tot nog toe. Hij sloot zichzelf op in een bos met enkel een rammelende, rode piano. Daar lukte het hem weer om zijn muzikale basis terug te vinden. Maar wat is die basis? Ligt die in de muziek die zijn ouders hem voedden? Bij de piano of zijn stem? Of toch bij zijn eerste schreden als optredend muzikant op een Duitse cruiseboot… lang verhaal… dat hij je graag zelf vertelt. In zijn eerste soloprogramma laat Ruben aan de hand van zijn muziek en persoonlijke herinneringen met de broodnodige zelfspot zien, hoe het voor hem is om een plaat te maken.

Foto - Giuliyani

Ruben Hein zit sinds kort in een vaste rubriek bij DWDD!
Paul Simon en Elton John hebben aangekondigd te stoppen, Ruben Hein en Jeangu Macrooy  geven elke vrijdag om en om een ode aan deze twee muzikale grootheden.

Hierbij kunt u een aantal afleveringen terug kijken:

https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/424104

https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/424353

https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/424100

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 19 en di 20 november 20:00 uur
Nederlandse film - Tulipani

Error parsing XSLT file: \xslt\RenderWidget.xslt