Maaike Widdershoven e.a. - De dag dat ik Robert Long ontmoette

8 februari

Tijd:20:00
Toegang:€ 30,- geen korting mogelijk

Robert Long 0780 - Fotograaf Kees TabakFoto - Kees Tabak

'Robert Long 75 jaar' in theaterseizoen 2018-2019: een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen. Robert Long zou nu de titel van singer songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander!
Omdat Robert Long zijn prachtige liedjes helaas zelf niet meer ten gehore kan brengen, staan nu vier prachtige solisten op het toneel om dat voor hem te doen.

De vier grote namen in deze voorstelling, Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot, zijn allen zeer wel in staat zijn liedjes weer tot leven te brengen.
In dit prachtige theaterconcert brengen zij op een eerlijke en verrassende manier 24 van Long's prachtige liedjes ten gehore. De bekende en soms ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en worden gezongen en verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen.

Hebben ze Robert Long dan gekend? Ja, de solisten hebben Robert alle vier ooit ontmoet en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling en ze zullen hem eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes.
Ze worden daarbij muzikaal bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.

Foto - Sharon de Jong 

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u om 18.00 uur voor € 16,50 (inclusief amuse, hoofdgerecht en koffie, exclusief drankjes) een THEATERDINER nuttigen bij Brasserie Eat & Meet, 't Erf 14 te Leusden, vlak bij het theater! Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met een toegangskaartje voor de betreffende voorstelling. Tickets voor zowel het theaterdiner als de voorstelling zijn online verkrijgbaar via www.detuininleusden of aan de kassa van Theater De Tuin, de Smidse 1b te Leusden.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobanklogo

Opname gemaakt door onze pianist Peter van der Zwaag,
deze opname die nu nog door Robert Long wordt gezongen, zal door de cast van "De Dag dat ik Robert Long ontmoette.." t.z.t. worden uitgevoerd als Finale van het theaterprogramma in 2019

Robert Long medley, finale van het programma 'De Dag dat ik Robert Long ontmoette…' origineel gezongen door Robert Long.

a. Liefste, mijn liefste
b. Het leven was lijden
c. Toe maar jongens
d. Beschaafde tango
e. Moederziel alleen
f. Homo sapiens
g. De lente
h. Zei m'n moeder altijd
i. Jij wou mij totaal
                                              Robert Long (Large)
Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 21 en di 22 jan 20:00 uur
Film - Three billboards outside Ebbing, Missouri
Richt je bericht aan de politie via een reclamebord

Direct bestellen

Klik hier