Guitar Duo Möller & Fraticelli

18 maart

Tijd:11:00
Toegang:€ 15,50

Klassiek op zondag - 'Guitar Duo Möller & Fraticelli'

Het internationaal bekende Guitar Duo Möller & Fraticelli bestaat uit Johannes Möller (Zweden) en Laura Fraticelli (Argentinië). Tezamen vormen zij een unieke samensmelting van Zweedse perfectie en Argentijnse passie. Het duo treedt op in Europa, in Noord- en Zuid Amerika en op radio en televisie. Hun theater concert is een must voor liefhebbers van klassieke gitaarmuziek.   

De Zweedse gitarist Johannes Möller begon jong met gitaarspelen en gaf  zijn eerste concert op 13 jarige leeftijd. Hij studeerde aan het Conservatorium van Den Haag en aan het Royal College Music in London. In 2010 won hij de eerste prijs in de Guitar Foundation of America Concert Artist Competition, 's werelds meest belangrijke prestigieuze gitaarconcours. Johannes treedt op als solist, maar geeft ook regelmatig concerten met de uit Buenos Aires afkomstige Laura Fraticelli.

Laura werd al op zeer jonge leeftijd aangetrokken door de gitaar, één van de nationale instrumenten van haar land. Zij kreeg haar opleiding in Argentinië en vervolgens aan het Royal College of London en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Laura wordt geprezen om haar fabelachtige toon en gepassioneerde interpretatie.

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Film - Truman
ma 19 & di 20 febr.

14 feb. Valentijnsconcert

Direct bestellen

Klik hier