Gerard Alderliefste - Dubbelleven

22 september

Tijd:20:00
Toegang:€ 17,50

'Jij leidt twee levens...' zei m'n vader ooit. 'Maar het is wel één feest.'
Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts. In het andere is hij muzikant.
Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet. En dat laat hij zien in zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden samen komen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde?
Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Houdt een theatercollege over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Met die energie die we van hem kennen. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.
Gerard Alderliefste trad acht jaar lang in de Nederlandse theaters
op met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als Une belle histoire, samen met Paul de Leeuw, en Laat me/Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List.
Vorig seizoen stond hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow En route in een uitverkocht Theater De Tuin!
Nu staat hij er opnieuw. Alleen. En hij schrijft zijn publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. En met maar één motto: Leven! Dubbel!

Foto - Frank van den Ing

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Zaterdag 8 september opening nieuwe theaterseizoen
11:00 kassa open en 15:45 uur gratis inloopvoorstelling 

Error parsing XSLT file: \xslt\RenderWidget.xslt