Eric Beekes - Diva's

5 april

Tijd:20:00
Toegang:€ 17,50

Eric Beekes vertelt en zingt over zijn ontmoetingen met 'Diva's' als Adèle Bloemendaal, Simone Signoret, Sonia Gaskell, Catherina Valente, Hetty Blok, Rudolf Nureyev, Liesbeth List, Ramses Shaffy, Leonard Bernstein e.a.

Al van jongs af aan heeft hij bewondering voor grote namen, sterren en diva's in het theater en in de film. In dit programma benoemt hij tien namen. Er zijn er natuurlijk veel meer, maar hij heeft de keuze gemaakt omdat hij ze van zeer dichtbij zelf heeft mogen meemaken.
Een diva is voor Beekes een vrouw, of een man, die in wezen onbereikbaar is. Zij of hij heeft een specifiek talent, waar je niet omheen kan. Ze dwingen aandacht af, zijn vaak egocentrisch van aard en worden bijna altijd op een voetstuk gezet. Een diva wordt bewonderd op het toneel, maar is vaak eenzaam in de kleedkamer. Ze houden afstand tot een ander, ze hebben iets begeerlijks, iets ongrijpbaars en dragen vaak een geheim met zich mee waar je nooit helemaal achter komt. Juist dat vindt hij spannend en intrigerend.
Hij wil tot hun kern komen.

Foto - Edwin Smulders

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 18 en di 19 maart 20:00 uur
Film - Vele hemels boven de zevende

Direct bestellen

Klik hier