De Andersons met hun theaterconcert ‘Hier dooft niets’

27 januari

Tijd:20:00
Toegang:€15,50

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling 'Stockholm Sneeuwt' en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling 'Hier Dooft Niets' gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit. Deze avond is dat Mia Wittop Koning.
Mia heeft naam gemaakt als keramiste en dichteres. In haar werk zijn mensfiguren en humor ruim vertegenwoordigd. Ze bracht twee juweeltjes van dichtbundels uit en weet als geen ander poëzie en keramiek te combineren. Mia zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen en voordragen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn erop uit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De pers over De Andersons:
"Wonderschone liedjes.",  "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.", "Een warme en overdonderende gebeurtenis.".

Foto R Hellevoort 

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Muziek

Andermans Veren - Er mag zovéel niet

Zaterdag 20 januari

Direct bestellen

Klik hier