Cor Bakker & Fay Claassen - Cor-I-Fay

29 maart

Tijd:20:00
Toegang:€ 20,-

Twee grote namen uit de Nederlandse jazz, Cor Bakker en Fay Claassen, brengen een mix van ballads, up tempo liedjes, movie classics en jazzy songs. Een bijzondere avond met komische verhalen, van de eerste ontmoeting tussen Cor en Fay tot de titel van dit programma: Cor-i-Fay.

Bij het grote publiek is Cor Bakker bekend van het tv-programma van Paul de Leeuw, maar het jazzpubliek kent hem als voortreffelijk jazzpianist. De laatste jaren spelen Cor en Fay regelmatig samen, soms met band, maar vooral als duo. Voor hen is tijdens het spelen vooral de interactie heel belangrijk, de speelsheid, het improviseren en de verrassing.
Twee grote Nederlandse artiesten bezorgen u een avond die u niet snel zult vergeten.

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u vanaf 17:45 uur voor € 16,50 (inclusief amuse, hoofdgerecht en koffie, exclusief drankjes) een THEATERDINER nuttigen bij Brasserie Eat & Meet, 't Erf 14 te Leusden, vlak bij het theater! Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met een toegangskaartje voor de betreffende voorstelling. Tickets voor zowel het theaterdiner als de voorstelling zijn online verkrijgbaar via www.detuininleusden of aan de kassa van Theater De Tuin, de Smidse 1b te Leusden.

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 18 en di 19 maart 20:00 uur
Film - Vele hemels boven de zevende

Direct bestellen

Klik hier