Blues, Bitterballen & Bloemendal - Clement Keyzer

11 februari

Tijd:16:00
Toegang:gratis

Tijd voor een echt Leusdens feestje! De theaterstoelen weg, de bierkraan open, geweldige muziek. Kortom, hét recept voor een super zondagmiddag. De muziek wordt verzorgd door Clement & Friends, een gelegenheidsformatie, samengesteld door de Leusdense muzikant Clement Keyzer:

Gitaar + zang: Cris Monen
Toetsen (piano en hammond): Paul Poulissen
Bas: Eric Timmermans
Drums: Clement Keyzer 

Cris Monenis een echte rasartiest. Hij speelt en zingt jazz, blues, swing en latin jazz. Zijn repertoire is zeer groot, en bevat alle klassiekers en hits uit het "American Songbook" (uit de jaren tussen 1920 en 1950). Cris heeft in heel Europa en Noord- en Zuid Amerika gespeeld en zijn Jazz en Bluesband werd drie keer gevraagd te spelen op het North Sea Jazz Festival.

Paul Poulissen geldt als één van Nederlands beste en meest populaire entertainers. Paul heeft ontelbare feesten, partijen en bijeenkomsten tot een ware happening gemaakt en hij is tevens muziekdocent trompet en piano.
Geboren en getogen in Hilversum kreeg Paul Poulissen al op zevenjarige leeftijd pianoles, vijf laar later volgde hij ook trompetles en volgde hij enkele jaren later een opleiding aan het conservatorium. Paul doet al 25 jaar jamsessies op diverse locaties in het Gooi.

Eric Timmermans is een veelzijdige bassist die zijn professionele muzikale carrière begon begin jaren '80. Eric is een veel gevraagd sessie- en studiomuzikant en speelt mee op CD's van uiteenlopende artiesten, van Gerard Cox, via de Amerikaanse tenorsaxofonisten Scott Hamilton, tot de Amsterdamse volkszanger Mick Harren. Daarnaast speelt hij in twee symfonieorkesten.

Clement keyzer drumt al ruim 35 jaar en is een echte dienaar van de muziek.
Hij geniet het meest als hij zijn medemuzikanten de ruimte kan geven om hun ding te doen. In het dagelijks leven is hij ondernemer maar in zijn hart wil hij niets liever dan muziek maken. Hij speelt zowel pop als jazz en hij ziet altijd kans om fijne muzikanten om zich heen te verzamelen. Met elkaar de muzikale conversatie aangaan is daarbij het credo, wat altijd leidt tot boeiende en inspirerende concerten. 

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Bloemendaal

Breaking News

Muziek

Andermans Veren - Er mag zovéel niet

Zaterdag 20 januari

Direct bestellen

Klik hier