Kunstcafé

10 september - 21 oktober

Tijd:14:00
Toegang:gratis

Nicole Recourt - schilderijen
Haar grootste leerschool is nog steeds het leven zelf met jou als prachtige spiegel. In het leven van mijn eigen dromen. Haar passie deelt ze door intuïtief te schilderen en te schrijven onder de naam Nasaya. Ze ontwerpt 'tweedekanskleding' van gerecyclede materialen en deelt haar inspiratie in workshops voor kinderen, grote kinderen en bedrijven. Ze beschildert en mozaïekt oude meubels en graag grote muren. Ze werkt uniek, intuïtief en in alle vrijheid, ook in opdracht. 

Suzanne Frieling - Sierraden
Suzanne vervaardigt en ontwerpt authentieke sieraden op ambachtelijke wijze.
In opdracht (o.a omsmelten, recyclen van eigen ingebracht edelmetaal, maar ook door middel van nieuwe materialen en trouwringen) en haar eigen SF Collectie.
De ontzettend mooie en bijzondere combinatie van het technische aspect, het ambacht (het bewerken van edelmetaal), maar ook het net zo belangrijke creatieve deel (het ontwerpen van sieraden) zorgt ervoor dat dit voor haar persoonlijk een onuitputtelijke bron van opties en mogelijkheden biedt voor het vervaardigen en ontwerpen van unieke, authentieke en bijzondere sieraden in opdracht of voor haar SF Collectie.

Met muzikale omlijsting

Breaking News

Zaterdag 18 november 20:00 uur
Nadja Filtzer - Vive Piaf!

Maandag 20 november 20:00 uur
Film - Toni Erdmann

Dinsdag 21 november 20:00 uur
Film - Toni Erdmann

Direct bestellen

Klik hier