Kunstcafé

17 december

Tijd:14:00
Toegang:gratis

Winfried Wüstefeld - fotocollages
Op vele manieren beeldend creatief geweest op veel verschillende manieren: grafisch, meubel-ontwerp en uitvoering, graveren in glas, beeldhouwen in hout en albast.
Nu voornamelijk bezig met fotografie met als thematiek natuur, landschap, bloemen, portretten, levensbeschouwing en diversiteit. Alles wat vanuit de eigen kijk interessant is. Behalve vergrotingen is hij ook collages gaan maken vanuit de ontdekking dat het samenspel van meerdere foto's een nieuwe schoonheid oproept.

Suzanne Compaan - klein bronswerk en fotogravures
Na een loopbaan als logopedist heeft zij de Vrije Academie voor Beeldende Kunst gevolgd en is sindsdien werkzaam als beeldend kunstenaar.
Haar (meestal) abstracte beelden en ook de 'foto-gravures' die ze maakt, hebben altijd een connectie met de natuur en nodigen de kijker uit om er iets van zichzelf in te herkennen. Juist doordat je niet precies weet wat je ziet, kan je 'verder' kijken.
Ze volgt haar intuïtie en haar handen doen het werk. Ze gebruikt veel verschillende soorten materialen, maar haar voorkeur gaat uit naar werken met was, met wol en met geschept papier. Combinaties met elkaar zijn ook mogelijk.

Met muzikale omlijsting. 

 

Breaking News

Zaterdag 18 november 20:00 uur
Nadja Filtzer - Vive Piaf!

Maandag 20 november 20:00 uur
Film - Toni Erdmann

Dinsdag 21 november 20:00 uur
Film - Toni Erdmann

Direct bestellen

Klik hier