La La Land

26 november

Tijd:15:30
Toegang:€ 7,-

Genre         Romantische muzikale komedie
Jaar           2016, USA
Regie         Damien Chazelle
Cast           Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons
Speelduur  128 minuten
Kijkwijzer   Al 

Mia en Sebastian hebben allebei een droom, die ze in Hollywood willen waarmaken.
Mia werkt als barista, maar hoopt dat dat tijdelijk is. Ze wil dolgraag doorbreken als musicalster en loopt alle audities af.
Sebastian, die schnabbelt als  barpianist, droomt van een eigen jazzclub. Zij ontmoeten elkaar en de vonk slaat over. Ze steunen elkaar door dik en dun in hun dromen.
De ontwikkelingen in hun carrières brengen echter moeilijke beslissingen met zich mee, die hun relatie onder druk zetten. Zullen zij in staat zijn hun liefde te doen zegevieren?

Regisseur Damien Chazelle schiep een moderne variant op  de klassieke Hollywood musical: een kleurrijk kijk- en luisterspel. De pakkende muziek, verrassende dans en sympathieke hoofdrolspelers maken deze film een genoegen om naar te kijken.
Door het  vleugje ernst en humor heeft de film net iets meer inhoud en daarbij geeft hij hoop aan alle dromers met grote ideeën over hun toekomst.  De film is ook  een ode aan vele grootheden uit de filmgeschiedenis  via verwijzingen naar hun werk, zoals  Gene Kelly, Fred Astaire en Ginger Rogers. En tenslotte: hij won bijna de Oscar voor beste film! 

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Maandag 20 november 20:00 uur
Film - Toni Erdmann

Dinsdag 21 november 20:00 uur
Film - Toni Erdmann

Direct bestellen

Klik hier