Vincent Bijlo – Oudejaarsshow ‘Doe normaal of ga weg’

9 december

Tijd:20:00
Toegang:€ 17,50

Vincent Bijlo geeft met 'Doe normaal of ga weg' 2017 ná Christus de plaats die het in de jaartelling verdient. Als er één jaar is dat schreeuwt om een eindejaar show, dan is het wel 2017. Want is het normaal dat een premier iedereen oproept tot normaal doen? En dan, wat is normaal, wie bepaalt dat? Bijlo natuurlijk. Het wordt een te gekke show. 

Na 28 jaar ononderbroken op het toneel te hebben gestaan, dacht Vincent Bijlo dat het wel eens een keer kon, een sabbatical year. Hij zou, nam hij zich voor, niets anders doen dan ademen en luisteren naar de wind en de zee. De wereld, dacht hij, draaide zonder hem ook wel gewoon door. Hij probeerde het echt, maar na vijftig dagen sabbatical had hij het alweer gezien. Het wereldnieuws bleek een veel sterkere magneet te zijn dan hij altijd gedacht had.
Hij riep zijn muzikanten bij elkaar en ze begonnen de toon van 2017 te treffen. De muziek was in eerste instantie niet om aan te horen. Een valse brij van tonen was het, die door merg en been ging. Iedereen blies zijn of haar eigen partij zonder de anderen te horen. Het leek de internationale politiek wel. Maar op 9 december zal het goed klinken! Met conferences van Bijlo, muziek van de vrienden en zang van Mariska Reijmerink.
Echt heel normaal zal deze show niet worden.

Foto - Shody Careman
Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Logo AV AT Last

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Zaterdag 18 november 20:00 uur
Nadja Filtzer - Vive Piaf!

Maandag 20 november 20:00 uur
Film - Toni Erdmann

Dinsdag 21 november 20:00 uur
Film - Toni Erdmann

Direct bestellen

Klik hier