Sjaak Bral - Vaarwel 2018

2 november

Tijd:20:00
Toegang:€ 16,-

try-out
Wat een jaar. De Nederlander wordt geteisterd. Door een maalstroom van nieuws, echt of onecht. Door een instabiel levensgevoel waarbij dat van de Groningers verbleekt. De wereld is in rep - maar wie neemt het roer?

Sjaak Bral is de enige cabaretier die al eenentwintig jaar in z'n eentje een oudejaarsconference naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ook het jaar 2018 wordt vakkundig gefileerd en, overgoten met een gulle lach, opgediend. Al was uw jaar nog zo waardeloos - u maakt het tóch nog goed met de oudejaarsconference van Sjaak Bral.
'Getapt en filosofisch tegelijk', meldt de NRC.
'Rap van tong, scherp en actueel' volgens de Telegraaf en
de Volkskrant heeft het over een 'Klassieke, bijna Kaniaanse oudejaarsconference'.

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u vanaf 17:45 uur voor € 16,50 (inclusief amuse, hoofdgerecht en koffie, exclusief drankjes) een THEATERDINER nuttigen bij Brasserie Eat & Meet, 't Erf 14 te Leusden, vlak bij het theater!
Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met een toegangskaartje voor de betreffende voorstelling. Tickets voor zowel het theaterdiner als de voorstelling zijn online verkrijgbaar via
www.detuininleusden of aan de kassa van Theater De Tuin, de Smidse 1b te Leusden.

Foto - Ministerie van Beeld

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Logo Bedem Zorg

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Zaterdag 8 september opening nieuwe theaterseizoen
11:00 kassa open en 15:45 uur gratis inloopvoorstelling 

Error parsing XSLT file: \xslt\RenderWidget.xslt