Matroesjka – Brainwash

6 oktober

Tijd:20:00
Toegang:€ 15,-

Try-out
Drion Dushi's. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In 'Brainwash' fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend.

Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden. Dus kom naar BRAINWASH. Je weet dat je het wilt. Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig.
In 2014 wonnen ze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Wat volgde waren enorm goede
recensies voor hun debuutvoorstelling Eeuwig Vlees. 'Een energiek, stampend debuut', aldus NRC. Het Parool noemde hen 'zonder overdrijving toptalenten'.
Ze waren vaste columnisten in het ochtendprogramma van Giel Beelen en speelden al meerdere keren Lowlands plat. Als klap op de vuurpijl sleepten ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Nu zijn ze er klaar voor om in 'Brainwash' jouw hersenpan te kraken.

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u vanaf 18:00 uur voor € 16,50 (exclusief drankjes) een THEATERDINER nuttigen bij Brasserie Eat & Meet, 't Erf 14 te Leusden, vlak bij het theater!
Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met een toegangskaartje voor de betreffende voorstelling. Tickets voor zowel het theaterdiner als de voorstelling zijn online verkrijgbaar via
www.detuininleusden of aan de kassa van Theater De Tuin, de Smidse 1b te Leusden.

Foto - Curly and Straight

 

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Zaterdag 8 september opening nieuwe theaterseizoen
11:00 kassa open en 15:45 uur gratis inloopvoorstelling 

Error parsing XSLT file: \xslt\RenderWidget.xslt