Matroesjka – Brainwash

6 oktober

Tijd:20:00
Toegang:€ 15,-

Drion Dushi's. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In 'Brainwash' fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches, prachtige stemmen en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten.

Want in een wereld vol nepnieuws, sterke leiders en extremisme kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden.

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In 2014 wonnen ze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Wat volgde waren gruwelijk goede recensies voor hun debuutvoorstelling 'Eeuwig Vlees' (in 2016 in Theater De Tuin).
"Een energiek, stampend debuut", aldus NRC. Het Parool noemde hen "zonder overdrijving toptalenten". Ze waren vaste columnisten in het programma van Giel Beelen op 3FM en speelden al meerdere keren Lowlands plat. Als klap op de vuurpijl sleepten ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Nu zijn ze er klaar voor om in 'Brainwash' jouw hersenpan te kraken.

Foto - Curly and Straight

 

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Film - Truman
ma 19 & di 20 febr.

14 feb. Valentijnsconcert

Direct bestellen

Klik hier