LOS muziektheater – VAST

16 februari

Tijd:20:00
Toegang:€ 17,50

Hou je VAST voor de vierde voorstelling van LOS. Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes.
VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

LOS Muziektheater werd in 2006 opgericht door Charlotte Waardenburg, Dookje van Dieren, Femke Vernij en Kim de Fuijk. De vier studeerden aan de opleiding muziektheater van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Al tijdens hun studie stonden zij met z'n vieren veelvuldig op de planken op de meest uiteenlopende gelegenheden. 
De stap naar het theater werd, na een jaar try-outen op diverse open podia, uiteindelijk in 2009 gemaakt, waarna de groep in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival stond. In datzelfde jaar behaalde LOS een finaleplaats bij het Groninger Studenten Cabaret Festival. LOS werd vervolgens uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent door VARA HumorTV. 

Foto - Eva Broekema

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Eikelboom

Bestel hier uw tickets

Breaking News

Film - Truman
ma 19 & di 20 febr.

14 feb. Valentijnsconcert

Direct bestellen

Klik hier