Ellen Dikker - Buitenspel

30 september

Tijd:20:00
Toegang:€ 15,00

Ellen zet in 'Buitenspel' de spelregels naar haar eigen hand. Met haar innemende persoonlijkheid, spitse zelfspot en geestige typetjes bouwt Ellen een universum waarin ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen. Omdat winnaars soms verliezen en losers kunnen winnen. Zij observeert scherp, met gezonde zelfspot en ironische schetsen.

'Zij is innemend, intelligent en heeft achter de lach een hoop te vertellen', schreef De Volkskrant na een van de vier voorstellingen van Ellen Dikker te hebben gezien.
Nu is het tijd voor nummer vijf: 'Buitenspel'. Die titel heeft alles te maken met de 'Kleine Messi' die Ellen thuis heeft rondlopen en waar ze elke week een column over schrijft in Het Parool. Deze columns worden dit jaar gebundeld in een boek.
Ja, het gaat goed met Ellen Dikker. Soms heeft ze alleen het idee dat niet alleen haar zoontje maar ook zij weleens 'Buitenspel' staat.
Haar vijfde solovoorstelling gaat over winnen of verliezen. Over slagen en mislukken. Door ploeteren en aanmodderen. Omdat we graag succesvol willen zijn. Maar wanneer ben je geslaagd? Als je in een groot huis woont met een Audi voor de deur? Als je veel facebookvrienden hebt? Of als je kinderen ergens in uitblinken? We gaan allemaal voor de hoofdprijs. Willen meetellen. Maar waarom lijk je soms buitenspel te staan? En is dat erg?

Foto - Michiel Poodt

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Logo _Bloemendal Vastgoed

 

Bestel hier uw tickets

Direct bestellen

Klik hier