Dubbelcabaret: Maarten van den Berg en Lonneke Dort

26 januari

Tijd:20:00
Toegang:€ 15,00

Maarten van den Berg - 'Alleen pinguïns zijn zwart-wit'
Maarten van den Berg (1987) schreef en dacht mee met Jan Jaap van der Wal bij  Panache en met Arjen Lubach bij  Zondag met Lubach. Nu is het tijd voor zijn eerste eigen programma, dat opvalt door slimme, scherpe en harde grappen. 'Als ik loop, loop ik als een pinguïn. En alle social-talk gaat bij mij binnen drie zinnen over De Tweede Wereldoorlog. Niet gek overigens.
Onder het motto: 'opdat wij niet vergeten', sleepten mijn ouders (beiden dominee) mij tijdens vakanties langs zo'n beetje alle Joodse begraafplaatsen in Europa en zo'n vijf concentratiekampen.Verder ben ik zo onhandig dat ik soms mensen sla als ik ze een hand wil geven.'

Lonneke Dort - 'Want laten we wel wezen'
Lonneke Dort heeft de AKF Sonneveldprijs gewonnen. De jury is in het juryrapport zeer lovend over de theatermaakster. "Lonneke Dort staat 'laid back' op het toneel en houdt haar ijzige onverstoorbaarheid consequent vol. Lonneke heeft sterke liedjes die taalvaardigheid laten horen en die kleine verrassingen in petto hebben. Ze begeleidt die woorden met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen. Hoe minimaal de middelen ook zijn waarvan ze zich bedient, ze woekert er effectief mee en weet het steeds spannend te houden."

Maarten van den Berg


Bestel hier uw tickets

Breaking News

Ma 21 en di 22 jan 20:00 uur
Film - Three billboards outside Ebbing, Missouri
Richt je bericht aan de politie via een reclamebord

Direct bestellen

Klik hier