De Cabarettuin

/ januari / februari / maart / april / oktober /

januari

Open Podium - januari

Open Podium - januari wo 24 januari 2018

Open Podium _fotoBestemd voor iedereen die er van droomt voor publiek op te treden in een echt theater!. Velen hebben deze stap al eens gemaakt naar het Open Podium in Theater De Tuin. Schuilt er in jou een zanger, cabaretier, acteur, danser o.i.d., grijp je kans en geef je op via openpodium@detuininleusden.nl

Debby Petter speelt ‘In mijn hoofd’

Debby Petter speelt ‘In mijn hoofd’ vr 26 januari 2018

Debbie Petter _liggend _foto Bob Bronshoff'In mijn hoofd' is na 'Ik ben er nog', 'Gaandeweg' en 'Bed & Breakfast' de vierde solovoorstelling van Debby Petter in samenwerking met schrijver Thomas Verbogt. Ook dit keer is de regie in handen van Koen Wouterse. Debby maakt mooie, kleine juweeltjes. Van het begin tot het eind sleept ze je mee in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is.

februari

Luider en Van Donselaar – Met de revue de boer op

Luider en Van Donselaar – Met de revue de boer op vr 2 februari 2018

Luider -Van -Donselaar -liggend -foto Kim -van -der -KwastIn het stormachtige leven van Luider & Van Donselaar (Elly Luider en Elianne Beukelaar) gebeurt altijd wat. Elly mediteert en droomt van haar eigen retraitecentrum op een idyllische plek. Elianne staat met toeters en bellen op tafel en wil voorop in de polonaise. Eerste borrelen in een hooiberg aan zee met de boerenkapel in de branding!

LOS muziektheater – VAST

LOS muziektheater – VAST vr 16 februari 2018

Los -Muziektheater _foto Eva _Broekema -klHou je VAST voor de vierde voorstelling van LOS. Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. 
VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

Amsterdams Kleinkunst Festival – halve finalisten AFK Sonneveldprijs

Amsterdams Kleinkunst Festival – halve finalisten AFK Sonneveldprijs vr 23 februari 2018

AKF-Sonneveldprijs _Foto -Arjan -BenningNa drie intensieve en spannende selectierondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van 2018!
In Leusden komen drie halve finalisten in Theater De Tuin elk een half uur spelen.
Neem plaats op het pluche en ontdek als eerste hét talent van de toekomst! Wie weet treft u vanavond al de winnaar van de AKF Sonneveldprijs 2018!

maart

Frans Mulder vertelt en zingt ‘Tot ie PURPER ziet’

Frans Mulder vertelt en zingt ‘Tot ie PURPER ziet’ vr 2 maart 2018

Frans Mulder _foto ANPHet is alsof je bij hem thuis tussen de schuifdeuren zit, zo intiem en zonder enige opsmuk vertelt Frans Mulder, bekend van theatergroep PURPER, in zijn programma '…Tot ie PURPER ziet…' over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijke leven.

Cabaretpoel - Vier keer leuk!

Cabaretpoel - Vier keer leuk! vr 9 maart 2018

Cabaretpoel _ontwerp -TC-Management -klCabaretliefhebbers opgelet! In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals.

Open Podium - maart

Open Podium - maart wo 14 maart 2018

Open Podium _fotoBestemd voor iedereen die er van droomt voor publiek op te treden in een echt theater!. Velen hebben deze stap al eens gemaakt naar het Open Podium in Theater De Tuin. Schuilt er in jou een zanger, cabaretier, acteur, danser o.i.d., grijp je kans en geef je op via openpodium@detuininleusden.nl

april

Brokstukken speelt 'Maximum Overdrive'

Brokstukken speelt 'Maximum Overdrive' vr 6 april 2018

Brokstukken _liggend __foto -Rogier -Veldman -klHet zeer getalenteerde en prijswinnende gouden comedyduo Brokstukken (Arjan Smit en Chris King Perryman) bestormt de theaters van Nederland met hun actiekomedie 'Maximum Overdrive'. Een absurde en hilarische lachshow die zijn weerga niet kent! Bizar grappig, bizar creatief!

Vrouw Holland – 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam

Vrouw Holland – 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam za 14 april 2018

Vrouw -Holland _liggend _foto -Roelof -BosIn '20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam' blikt Vrouw Holland terug.
Vocaal ijzersterk zingt ze gevoelige liedjes en speelt ze acts als de 'Tietenpoppenkast'. Want Vrouw Holland is ouder, maar geen cent wijzer. Er is geen vrouwencabaretgroep die het zó lang wist vol te houden. Vrouw Holland kent geen vedettes,  geen diva's, het zijn vrouwen die elkaar en zichzelf bruut op de hak durven te nemen en hierin immer onverstoorbaar worden begeleid door pianist Reinout Douma.

Theaterdiner bij Kiki Schippers - Waar

THEATERDINER bij Kiki Schippers - Waar vr 20 april 2018

Eat En MeetVoorafgaand aan deze voorstellingen kunt u voor € 16,50 (exclusief drankjes) een THEATERDINER nuttigen bij Brasserie Eat & Meet, 't Erf 14 te Leusden, vlak bij het theater!
Dit houdt in dat u voorafgaand aan deze voorstelling een heerlijk hapje kunt eten in Brasserie Eat & Meet. Het restaurant ligt op 5 minuten loopafstand van het theater en er is ruime (gratis!) parkeergelegenheid.

Kiki Schippers – Waar

Kiki Schippers – Waar vr 20 april 2018

Kiki Schippers _foto Pleunie Van RaakWaar is Kiki naar op zoek? Het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal, of gewoon de waarheid? Wat is er eigenlijk zeker aan deze avond? En waarom zou je überhaupt stelling nemen en jezelf vastleggen? Waar positioneer je jezelf? Kiki zweeft een beetje boven het maaiveld. En dat willen we graag zo houden.

Open Podium - april

Open Podium - april wo 25 april 2018

Open Podium _fotoBestemd voor iedereen die er van droomt voor publiek op te treden in een echt theater!. Velen hebben deze stap al eens gemaakt naar het Open Podium in Theater De Tuin. Schuilt er in jou een zanger, cabaretier, acteur, danser o.i.d., grijp je kans en geef je op via openpodium@detuininleusden.nl

oktober

Matroesjka – Brainwash

Matroesjka – Brainwash za 6 oktober 2018

MATROESJKA_liggend _foto Curly -and -StraightDrion Dushi's. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In 'Brainwash' fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches, prachtige stemmen en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. 
Want in een wereld vol nepnieuws, sterke leiders en extremisme kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden.

Breaking News

Muziek

Andermans Veren - Er mag zovéel niet

Zaterdag 20 januari

Direct bestellen

Klik hier